Десислава и Тони Стораро – очаквано добра музикална комбинация (+ видео)

2012-05-17 13:29:00
Десислава и Тони Стораро – очаквано добра музикална комбинация (+ видео)
Снимка: Diapason Records

Поп-фолк изпълнителите ДесиСлава и Тони Стораро официално представиха новото си съвместно парче "Не искам без теб", заедно с видеото към него, съобщиха от Diapason Records.

 

От днес клипът започва да се върти в ефира не телевизия Фен ТВ. 

 

Това е вторият техен съвместен проект след песента им "Замълчи", която се появи през 2006 година. ДесиСлава и Тони Стораро дълго време търсели парче, което е подходящо за тях и накрая се спрели на баладата "Не искам без теб".

 

Музиката е дело на сирийския композитор Ghidni Maak, текстът е на Борислава Валентинова, аранжиментът на Теодор Ташев, а видеото е режисирано от Николай Скерлев.

 

 

В клипа, освен Тони Стораро и ДесиСлава, участват момче и момиче, които изпълняват главните роли в сюжетната част.

 

В песента се разказва за съдбата на двама влюбени и катастрофата, която буквално преобръща живота им.

 

„Песента е невероятна като мелодия, а текстът е много силен. Когато го пеем и двамата много силно го преживяваме.”, довери Човека глас. „Радвам се, че направих това парче точно с Деси. Тя е изключително талантлива и има невероятен глас – това го знаят всички. А за тази песен беше идеалният избор, защото само тя може да вложи в изпълнението си толкова нежност и чувственост.”, каза Тони Стораро.

 

„За мен е голяма чест да пея с Човека глас! При появата му в който и да е клуб, публиката избухва. Не много артисти могат да се похвалят с това.”, сподели на Десислава. „Песента „Не искам без теб” е много въздействаща. В първия момент, в който я чухме, бяхме заедно с Тони и двамата се погледнахме. Нямаше нужда някой да казва нещо – просто знаехме, че ще я направим заедно, че това е нашата песен!", допълни ДесиСлава.

 

Чуйте прочувствената балада:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
slicky
преди 12 години

Другият път за Азис пишете/

ViVi Smile
преди 12 години

Ех, вече и този сайт ли стана чалгарски...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия