Възрастна жена си направи татуировка на гърба на сагата "Здрач"

2012-05-14 15:27:00
Възрастна жена си направи татуировка на гърба на сагата
Снимка: M&Y

49-годишната Кати Уорд се оказа истинска фенка на сагата „Здрач“. Възрастната жена е татуирала целия си гръб с образите на главните герои, за да покаже любовта си към тях и да изкаже благодарност, че са й помогнали да се отърве от няколко излишни килограма, съобщи "Дейли мейл".

 

Сигурно ви се струва странно, но „Здрач“ наистина е в състояние да ви отърве от излишните килограми. Трябва само да сте истински фен на книгите или филмите и да отделяте часове, за да ги изчетете/изгледате. Разбира се, ако всеки път сядате пред телевизора с огромна купа, пълна с чипс, няма как да отслабнете. Но ако сте вглъбени в историята и я следите с интерес, то определено ще забравите, че сте гладни.

 

В рамките на половин година Кати Уорд свали няколко размера от своите дрехи.

 

 

След като изгледала първия филм от сагата „Здрач“, Кати буквално се зарибила и отишла да си купи останалите филми и книгите от поредицата.

 

Тя посветила цялото си свободно време на любимото си занимание – четене на книгите „Здрач“ и гледане на филмите – и постепенно спряла да прекалява с любимите си ястия. Кати успяла да се отървеш от излишните килограми, благодарение на новото си хоби.

 

Възрастната жена решила да изкаже благодарности към създателите на филма, към писателката на романа и към главните герои, като си направи тяхна татуировка. Кати прекарала близо 22 часа на стола, за да й направят рисунката на гърба и платила 3 000 долара за нея.

 

Тази татуировка е само началото на поредицата „Здрач“ по тялото й. Кати има намерение да си направи още рисунки с героите на сагата.

 

Върлата фенка се надява, че един ден ще има възможност да покаже многобройните си татуировки на главните герои на „Здрач“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
krisito99
преди 12 години

s6tata istoriq samo 4e tam e na 50 i e sa6tata jena etol:http://***.teenproblem.net/a/6-lubopitno/33541-50-godishna-zhena-tatuira-aktyorite-ot-zdrach-na-gyrba-si-snimka/ ...

GreenFairy
преди 12 години

Само аз ли си мисля, че не ми се ще на 49 да ме наричат "възрастна жена"? Освен това не мисля, че това е кой знае каква сензация...

commonsense
преди 12 години

http://***.teenproblem.net/a/6-lubopitno/33541-50-godishna-zhena-tatuira-aktyorite-ot-zdrach-na-gyrba-si-snimka/ ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия