Джак Изкормвача всъщност е бил жена?

2012-05-09 17:42:00
Джак Изкормвача всъщност е бил жена?
Снимка: sxc.hu

В книгата си „Джак Изкормвача: ръката на жената“ британски изследовател представи доста неочаквана хипотеза съобщи ИТАРС-ТАСС.

 

Според Джон Морис, който изследвал хиляди документа по това дело, Джак Изкормвача е от женски пол и се казва Лизи Уилямс - съпруга на кралския лекар Джон Уилямс, един от главните заподозрени. Факт е, че нито една от убитите проститутка не е била насилвана сексуално преди това.

 

Около тялото на една от жертвите са открити следи от дамски обувки, а в пепелта на камината са намерени остатъци от женски дрехи. Въпросната жена е имала интимна връзка с мъжа на Лизи Уилямс, което може да се разгледа като мотив за убийството й.

 

 

Съпругата на лекаря е убила своите жертви, понеже е имала здравословни проблеми и не е могла да бъде майка. Изрязаните матки да доказателство за тази хипотеза.

 

Лиза Уилямс е родена на 07.02.1850 година в семейството на магната Ричард Хюз. На 22-годишна възраст се жени за 32-годишния Джон Уилямс. Малко след поредицата от мистериозни и страшни убийства в Лондон получава нервен срив. Умира от рак на 72-годишна възраст.

 

На Джак Изкормвача, първият сериен убиец в света, се приписват убийствата на между 5 и 11 жени. Всичките престъпления са извършени през 1888 година в източните райони на Лондон. Въпреки че са разпитани над 2 00 души и има десетина заподозрени, личността на убиеца не е разкрита.

 

Има хипотеза, че Джак Изкормвача е внукът на кралица Виктория – принц Албърт Виктор Кристиан Едуард.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Deminka
преди 10 години

Хахахахаха ето докъде може да стигне женската злоба :D

kayns
преди 12 години

Ако това е вярно, потвърждава се теорията ми, че средностатистическата жена е доста злобно същество :D

iziskanmladej88
преди 12 години

Не трябва да се съди за човек по външния вид. Джак Изкормвача знаел това, и за това се интересувал и от вътрешния...

damon9600
преди 12 години

Доказано е,че жените са по-добри убийци.Също така и факта,че жени серийни убийци почти не се хващат - прекалено са изобретателни :)

Leticcia
преди 12 години

Интересна теория....

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия