17-годишна тийнейджърка спи дни наред, без да се събуди

2012-05-09 12:28:00
17-годишна тийнейджърка спи дни наред, без да се събуди
Спящата красавица съществува! Снимка: Reuters

17-годишната Луиза води по-различен начин на живот от своите връстници. Тя спи в продължение на седмица почти всеки месец, съобщи powerbuzz.org.

 

Преди да отиде в прегръдките на Морфей в продължение на дни, Луиза се чувства изключително отпаднала, все едно е болна от настинка или грип. Малко след като се почувства зле, тийнейджърката заспива. Обикновено сънят й трае между 10 и 14 дни. Непосредствено, след като се събуди, Луиза изяжда огромни количества калорична храна.

 

 

Родителите й са изключително притеснение за здравето на дъщеря си. Докато лекарите се опитват да разбера какво й има, те се консултират с диетолози, които да препоръчат какво да яде Луиза преди и след сън. Най-доброто решение са протеиновите шейкове, които са калорични и доставят нужното количество витамини и енергия. Тийнейджърката отслабва с близо 5 килограма.

 

Непосредствено преди да се превъплъти отново в „спящата красавица“ Луиза започва постоянно да сменя настроенията си. Тя няма нормален живот, често пропуска рождени дни, празници, ваканции, изостава и в колежа. Хубавото е, че с напредване на възрастта, нейните „поспаливи“ периоди стават все по-малко.

 

В Лондон лекарите й поставили диагнозата „Синдром на Клайне-Левин“.

 

Това състояние се проявява предимно при представителите на силния пол и обикновено започва в тийнейджърските години. Синдромът нарушава хипоталамуса, който е отговорен за съня, либидото и апетита.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sunrice55
преди 12 години

Леле това е потресаващо..Това е защото в днешния свят всеки влияе на природата по един или друг начин,а всичко това се отразява на нас самите..Не се учудвам че има такива случаи.. : ((

owL.xd
преди 12 години

OMG

berrynia
преди 12 години

17-годишна тийнейджърка... ясно е, че е тийн- ми да няма да е 30-годишна тийнейджърка? мислете малко преди да пишете

DSD Creations
преди 12 години

hybernation my dear someonerandom ;) :D:D:D:D:D:D:D

someonerandom
преди 12 години

10-14 дни-тя не трябва ли да умре от глад/обезводняване?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия