Отварят тематичен Angry Birds парк

2012-05-07 19:17:00
Отварят тематичен Angry Birds парк
Снимка: reuters.com

Първият в света лицензиран тематичен Angry Birds парк ще бъде отворен в началото на следващия месец във финландския град Тампере, съобщава cnngo.com.

 

Една част от атракционите в увеселителния парк вече функционират. Останалите обаче ще бъдат вкарани в действие до 8-и юни, когато е официалното откриване.

 

 

Мултимилионният тематичен парк носи името “Angry Birds Land” и е дело на финландската компания “Särkänniemi Adventure Park” и създателите на играта Angry Birds – “Rovio Entertainment”. Той е разгърнат на площ от 5000 кв. м.

 

В увеселителния парк ще бъдат разположени общо 12 пързалки и други атракциони, игрови зали, магазини и заведения за бързо хранене. Цената на билетите ще варира от 19 до 35 евро.

 

Играта Angry Birds, на която е посветен тематичният парк, е най-сваляното мобилно приложение в историята. До момента то е било свалено над 700 милиона пъти. Първият увеселителен парк на Angry Birds тематика бе отворен през септември 2011 година в Китай. Той обаче така и не получи лиценз за дейността си и не бе официално признат от “Rovio Entertainment”.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
NaOH
преди 12 години

Те вече го отвориха... Другата седмица отивам в Сарканниеми!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия