Как да оцелеем при нашествие на зомбита?

2012-04-29 14:10:00
Как да оцелеем при нашествие на зомбита?
Снимка: reuters.com

Двудневен курс, чието мото гласи, че учи хората как да оцелеят при неочаквано нашествие на зомбита, се проведе преди няколко дни в град Санди, американския щат Орегон, пише OddityCentral.

 

Разбира се, организаторите на обучението напълно осъзнават, че зомбитата не съществуват. Те обаче вярват, че чрез подобна атрактивна обява могат да привлекат към тренировъчния лагер участници, които по принцип едва ли биха се заинтригували от него.

 

 

Обучението за оцеляване при нашествие на зомбита започва с първото и най-важно правило – най-голям шанс да се скрием от опасните нашественици имаме, когато избягаме в дивата природа. Там пък се нуждаем от предварително усвоени правила за оцеляване. Именно това е и главната идея на самия курс.

 

По време на тренировъчния лагер участниците придобиват ценни знания и умения, като например как да си направят огън без помощта на запалка или кибрит, как да си изградят убежище, как да ловуват и да откриват храна, как да избегнат появата на инфекция, ако имат рана, как да открият чиста питейна вода, как да се придвижват тихо, без да привличат вниманието на дивите животни, и други.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Silver_flower
преди 12 години

Тия лагеруващи са си изкарали акъла, като са попаднали в среда, различна от стаята с компа май... Те май са по-големи диваци от аборигените, защото те макар и на изчезване, цял живот са живели сред природата, а не са се блещили на монитора. А така, да се постреснат малко. То наистина, ако не е била рекламата за зомбитата надали някой костюмар би отишъл да се учи на оцеляване. Американска му работа, върви им разбери мисленето...

bonbonka737
преди 12 години

Бих се записала,но не заради зомбитата,а заради обучаването за оцеляване в дивата природа.Мисля че това със зомбитата е супер тъпо и безсмислено

DS
преди 12 години

За това гледам сериала The Walking Dead! :DПодкрепям същинската идея на "занятието"! На тия *** им трябва малко излизане сред природата, стига тропане по клавиатурата!

4o4ina
преди 12 години

what the f....? o_O

Lucho
преди 12 години

YOU DON'T SAY IT! Що за статии само...

Leticcia
преди 12 години

Ъмм...Защо се прати 2 пъти? Нищо, така е по-ефектно! xD

someonerandom
преди 12 години

Всъщност ако погледнеш покрай идиотската фасада,целяща да привлече възможно най-много ***,основната идея на курса не е по-лоша от всички други...

Leticcia
преди 12 години

Зомбитата се хранят с мозъци, следователно организаторите са в пълна безопасност xD

Leticcia
преди 12 години

Зомбитата се хранят с мозъци, следователно организаторите са в пълна безопасност xD

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия