Да спечелиш от лотарията... два пъти в един ден

2012-04-27 17:47:00
Да спечелиш от лотарията... два пъти в един ден
Снимка: sxc.hu

Истински късмет е да успееш да спечелиш голяма сума пари от лотарията. Още по-хубаво пък е това да ти се случи два пъти в един и същи ден. Доказателството за това е Вирджиния Файк от град Беривил, американския щат Вирджиния, която в момента е на седмото небе от щастие благодарение на невероятната си печалба, пише ABC News.

 

В началото на месеца американката закупила два билета от лотарията и отбелязала на тях по шест еднакви числа, свързани с годината на сватбата на нейните родители, както и с тяхната възраст по онова време. В крайна сметка се оказало, че тя е отгатнала пет от общо шест числа. Именно така Файк се превърнала в собственичка на два печеливши билета.

 

 

За всеки от лотарийните си талони американката получила по 1 милион долара. След приспадането на таксите върху печалбата й тя прибрала в джоба си солидната сума от 1,4 милиона долара.

 

Джакпотът от същия тираж на лотарията се равнявал на 80 милиона долара. Той обаче така и не бил спечелен от никого. Още 14 човека, освен Вирджиния Файк, успели да отгатнат пет числа и грабнали награда в размер на 1 милион долара.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия