Пуснаха телевизионен канал, предназначен за кучета (+ видео)

2012-04-19 11:49:00
Пуснаха телевизионен канал, предназначен за кучета (+ видео)
И кучетата обичат да седят пред телевизионните екрани. Снимка: sxc.hu

Преди известно време в Сан Диего, Калифорния бе пуснат кабелен канал, предназначен специално за кучета. Той стана изключително популярен и ще получи национално разпространение в Америка, съобщи Асошиейтед прес.

 

Платената телевизия ще предлага 8-часов телевизионен блок, който ще е подготвен специално за четириногите домашни любимци. Видеата са заснети от по-ниска гледна точка – така, както биха ги видели кучетата. Предаванията са озвучени с музика, направена специално за четириногите. Хубавото е, че поне при тази телевизия няма да има реклами.

 

 

През следващите няколко месеца кучешкият канал ще бъде достъпен на територията на цяла Америка, като абонаментът ще струва 5 долара на месец.

 

Повечето програми са познавателни и показват на кучетата други животни от парка, малки дечица и движението по улиците. Има и успокояващи природни пейзажи, които имат за цел да успокояват четириногите телевизионни зрители. Някои стопани споделят, че освен кучетата към телевизионния канал проявяват интерес и котките.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия