Бебе проплака... в моргата

2012-04-12 19:16:00
Бебе проплака... в моргата
Снимка: sxc.hu

Преждевременно родено бебе, обявено за мъртво от лекарите, проплака в моргата за истинска изненада на шокираните му родители, съобщава Capital News.

 

Миналата седмица в болницата “Perrando” в аржентинския град Ресистенсия постъпила жена, която била в 6-ия месец от бременността си. Тя родила бебе с тегло едва 800 грама, при което не се наблюдавали никакви признаци на живот.

 

 

Половин ден след раждането злощастната майка и нейният съпруг решили да отидат в моргата, за да зърнат тялото на починалото си бебе. Истински голяма била изненадата им, когато чули тихичко скимтене. На място веднага бил повикан лекарски екип, който установил, че бебето всъщност е живо.

 

В момента медиците се борят за живота на новороденото. Неговото състояние е изключително тежко, но то все още има шансове да оцелее. Неговите родители пък са му избрали името Лус Милагрос, идващо от испанската дума за „чудо”.

 

По случая в момента се води сериозно разследване, целящо да установи какви са били причините за обявяването на бебето за мъртво от целия акушерски екип, състоял се от петима души – лекари и медицински сестри. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
yana0404
преди 10 години

Милото. Ако не са отишли родителите тогава може и вече наистина да е било мъртво. :(

пAteNцЕ
преди 12 години

преди се беше родило 600-грамово дете и оцеля па тва нема да оцелее....ама че лекари да го бяха проверили хубаво детенцето па после да казват на родителите каквото има горките хорица какъв стрес са изживели!

DownloadVirus
преди 12 години

Научното обяснение едва ли,но некадърност -ДА!

nellllllly
преди 12 години

WOW! Miracle e edinstvenata duma koqto moje da se kaje v tozi moment! Semeistvoto trqbva da blagodari na Bog! Nqma nau4no obqsnenie..... 4UDO!!! 4estito na semeistvoto!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия