Забраниха на фризьорките високите токчета и пръстените

2012-04-10 15:51:00
Забраниха на фризьорките високите токчета и пръстените
Снимка: sxc.hu

ЕС има намерение да забрани на фризьорките да носят високи токчета, часовници и сватбени пръстени, докато са на работа, съобщи в. „Дейли мейл“. Носенето на пръстени и часовници се смята за нехигиенично, а обувките с високи токчета са опасни, поради своята нестабилност.

 

 

В новата разпоредба ще пише и максималният брой прически, които може да прави фризьорката в рамките на един работен ден, за да не се преумори. Според новите правила коафьорките трябва да имат възможност за социален диалог, като по този начин ще се насърчи психическото добруване.

 

Очаква се споразумението да бъде подписано в края на този месец. Ако наредбата бъде приета, тя ще се отнася за всички 27 страни-членки на ЕС.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Josefinne
преди 12 години

Аз мисля първо да забранят карането на автомобил с високи токчета и после другите неща. Освен това, ЕС не е създаден с цел да бъде благотворителна организация, че да "оправя" държавите!

beautifullslayer
преди 12 години

Супер простотия ... Какво значение има дали ще си с токчета , пръстени и т.н , чудят се вече какво да измислят . Вместо да влагат средства да оправят държавите се занимават с глупости !

radostttt
преди 12 години

Абсолютни глупости..максимален брой прически..ама как може ? то всяка е различна ,отнема различно натоварване и време..излагат се..

Rebirthing
преди 12 години

Глупости на търкалета, чудят се кво да измислят вече, сякаш това е най-важният за разрешаване проблем...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия