Всеки мъж иска жената до него да е красива, привлекателна и другите да му завиждат, че е с нея. Но, когато тя е такава, ревността трудно се контролира. Факт е, че мъжете се заглеждат по красавици, но приятелката им е не е чак такава хубавица. Но и това си има своите положителни страни:

 

Околните те смятат за свестен, защото не съдиш хората по външния вид – ако приятелката ти не е от най-красивите, приятелите ти ще решат, че си с нея, защото има готин характер и за теб е по-важно вътрешността, а не хубавата обвивка. При жените нещата седят точно обратно. Ако една жена има грозен мъж до себе си, околните смятат, че е с него, защото има пари.

 

Няма да ревнуваш и да си хабиш нервите – колкото по-красива е половинката ти, толкова повече поводи за ревност ще имаш. Красивите жени обичат да се заиграват и нарочно да ядосват партньора си. В един момент обаче на мъжа му писва да е постоянно изнервен и на нокти, кой е поредният, загледал неговото гадже. В това отношение мъжете, които нямат красиви гаджета, са привилегировани.

 

Чувстваш се по-оценен – когато гаджето ти е прекалено красива, започваш да се чудиш дали го заслужаваш и дали няма да те изостави заради някой/някоя по-красив/а. Именно заради това някои мъже предпочитат да имат по-грозновата жена до себе си, която да ги боготвори и ежедневно да се радва, че имат такъв партньор.

 

 

Тя винаги умее да те развесели – може да не е красива, но за сметка на това знае как да те направи щастлив. С нея винаги е забавно, не се притеснява да излиза без грим и прическа и не е нужно да я чакаш часове наред да се оправя.

 

Сексът си заслужава – колкото по-грозна е една жена, толкова повече се старае в леглото. Това за обобщени резултати от редица проучвания по темата. Жени, които не са имали късмета да се родят хубавици, са изчели доста статии относно задоволяването на партньора и знаят трикове, които ще ви пратят в небесата от кеф.

 

Умее да върши всичко – може да не привлича мъжките погледи, но за сметка на това е оправна и мултифункционална. Грозните жени компенсират външния си вид с редица други, по-важни умения – домакинстване, чистене, събеседване и т.н.

 

Разбира се, това, че половинката ти не е Мис България, не означава, че трябва да я приемаш като даденост!

 

Още новини, свързани с личния живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова