Американка сключи брак със... себе си

2012-04-08 13:14:00
Американка сключи брак със... себе си
Снимка: sxc.hu

Миналия месец американката Надин Швайгарт от Северна Дакота вдигна красива сватба пред погледите на най-близките си приятели и роднини, пише OddityCentral.

 

Булката била облечена в ослепителна синя сатенена рокля. В ръцете си тя държала букет с бели рози. Сватбената торта, която малко по-късно гостите с наслада изяли, била сметанова със син фондан. И макар и всичко това да звучи като сценарий на една типична американска сватба, ако се замислите, ще обърнете внимание, че никъде тук не се споменава за младоженец. Не защото той не се явил на сватбата си, а защото такъв просто никога не е имало.

 

 

36-годишната Надин Швайгарт сключила брак със самата себе си пред погледите на 45 гости, част от най-близкото й обкръжение. Тя дори си подарила красива брачна халка, която сама поставила на пръста си. Разбира се, американката не възнамерявала да пропусне и задължителния след сватбата меден месец. Броени дни след церемонията тя заминала за Ню Орлиънс, отново напълно сама.

 

Надин признала, че е сключила брак със себе си, за да си докаже, че не се нуждае от мъж, за да се чувства щастлива и пълноценна. След един развод и три деца тя пропиляла няколко години в търсене на нов съпруг. В един момент обаче тя най-накрая осъзнала, че не се нуждае от мъж до себе си, за да се харесва и уважава сама. Ето защо, по съвет на свой приятел, Надин решила да сключи брак със себе си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lude7ina
преди 12 години

forever alone

young.wild.and.free
преди 12 години

Жена се жени за себе си, а те все още се чудят за гей браковете..

Verminaard
преди 12 години

Tипичен пример за женски синдром за малоценност.

teta
преди 12 години

накъде отвиа света,какви откачалки имало само...

koshtramba
преди 12 години

О, Боже!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия