Злобна котка напада пощальони, отказват да доставят пощата на стопанина й

Пощальони от Питърбъро, Великобритания, отказват да доставят пощата на Иън Уилкинсън заради неговата опасна котка Сноубол, известна още като Терминатор, съобщи в. „Сън“.   Злобната

2012-04-06 11:14:00
Злобна котка напада пощальони, отказват да доставят пощата на стопанина й
Явно не само кучетата нападат хора ... Снимка: sxc.hu

Пощальони от Питърбъро, Великобритания, отказват да доставят пощата на Иън Уилкинсън заради неговата опасна котка Сноубол, известна още като Терминатор, съобщи в. „Сън“.

 

Злобната писана е на 3 години, висока е 20 сантиметра и според стопанина й всъщност е мило и игриво животинче. Има обаче един сериозен недостатък – не обича пощальони.

 

Иън бил изненадан, когато получил писмо, в което го уведомяват, че Сноубол представлява опасност за пощальоните. Оплакването е подадено, след като местният пощальон бил одраскан от котката, когато доставял пощата на адреса на Иън. В писмото се твърди, че писаната е потенциална заплаха за сигурността и здравето на пощальоните.

 

 

Трима служителите на компанията са се оплакали от нападенията от Терминатора. Единият от пощальоните твърди, че е бил сериозно одраскан по пръста на едната ръка.

 

Иън бил уведомен, че пощата му няма да се доставя до адреса му, докато не намери начин да държи домашния си любимец далеч от пощенската кутия.

 

Стопанинът на писаната твърди, че тези твърдения нямат нищо с реалността. Съседите му потвърждават неговите думи, като споделят, че котката често си играе с техните домашни любимци – както с другите котки, така и с някои кучета.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LoveChocolate
преди 12 години

давай котьооооо ;d

SoCool
преди 12 години

Хаха... То добре че е само 20 см. :D

JungleJaguar
преди 12 години

Да не забравяме,че котките малки или големи са си истински хищници.Затова кученцата колкото и да се правят на страшни хищници са напълно опитомени.20-30 см.Толкова за домашните котки,иначе стават опасни.Я си представете домашна котка колкото едро куче да речем 70 кг.Кво праим с тоз звяр ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия