Кой е най-големият ужас на жените?

Най-големият ужас на жените, свързан с външния им вид, е това да имат лоша кожа, сочат резултатите от проучване на британския производител на козметика “Simple”.   Близо една трета

2012-04-04 19:44:00
Кой е най-големият ужас на жените?
Снимка: sxc.hu

Най-големият ужас на жените, свързан с външния им вид, е това да имат лоша кожа, сочат резултатите от проучване на британския производител на козметика “Simple”.

 

Близо една трета от анкетираните 2000 представителки на нежния пол заявяват, че за тях е от изключителна важност да имат безупречна кожа. Едва на второ място дамите поставят пред себе си изискването да са стройни и да не страдат от излишни килограми.

 

 

Страхът от бръчки се нарежда на трето място в класацията. Оказва се, че посивелите коси, които са един от най-съществените признаци на стареенето, далеч не плашат толкова жените, колкото издайническите бразди по кожата на лицето и шията.

 

От значение за дамите е и това да се обличат добре, да имат искрящо бели зъби, приятен тен, гъста коса, стегнато дупе, дълги нокти и ръце, по които липсват каквито и да било признаци на напредването на възрастта.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 12 години

не


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия