Полицаи разбиха стъклото на автомобил, за да спасят куче ... играчка

Полицаи от Великобритания счупили стъклото на паркирана лека кола, за да спасят от слънчевите лъчи, намиращото се на задната седалка куче. След края на операцията, те установили, че това всъщност е иг

2012-04-03 11:10:00
Полицаи разбиха стъклото на автомобил, за да спасят куче ... играчка
На всеки се случва да сгреши :)) Снимка: sxc.hu

Полицаи от Великобритания счупили стъклото на паркирана лека кола, за да спасят от слънчевите лъчи, намиращото се на задната седалка куче. След края на операцията, те установили, че това всъщност е играчка, пише в. "Сън".

 

 

Първоначално униформените се опитали да събудят кутрето от порадата кокер шпаньол, но то не поддало на опитите им. Затова те взели решение да разбият стъклото на автомобил марка "Мрецедес", който бил паркиран на обществен паркинг. Тогава полицаите разбрали, че кучето всъщност е плюшено.

 

Случката се разиграла миналата седмица, когато температурите във Великобритания бяха доста високи за сезона - 18 градуса. 

 

80-годишният собственик на автомобила останал изненадан, когато видял състоянието на колата си и съобщението, което било оставено вътре: "Разбихме стъклото, защото бе подаден сигнал от случаен минувач, който бил притеснен за кучето на задната седалка". Сега униформените ще трябва да платят стойността на стъклото.

 

Още любопитни новини четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 12 години

"за да спасят от слънчевите лъчи, намиращото се на задната седалка куче" Кучетата не са вампири!

horsefly
преди 12 години

от куки какво очакваш....

DownloadVirus
преди 12 години

Много прости хора ей......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия