Вижте най-странните причини, водещи до повреди на автомобили

2012-03-27 10:15:00
Вижте най-странните причини, водещи до повреди на автомобили
Снимка: sxc.hu

Автомобилите се повреждат сравнително често, но замисляли ли сте се кои са най-странните причини за това. В. „Сън“ изготви списък с най-интересните оплаквания от пострадали собственици на леки коли. В него влизат патици, снежни топки, музикални дискове и гризачи.

 

Една дама се оплакала от нападение на зъл фазан, който ежедневно нападал автомобила й. Горските животни също са в състояние да повредят лека кола – шофьорка разказва за удар с елен, при който се изкривява бронята, а животното невредимо продължава пътя си. Семейство установило, че семейният им автомобил не работи, причината са били гризачи, които изгризали кабелите отдолу. Друг мъж, без да иска ,стрелял с ловната пушка вътре в колата си.

 

 

Зимните условия също често са причини за нанасяне на щети. Снежна топка е разбира страничното стъкло на автомобил, а мъж счупил предното си стъкло, докато чистел леда от него с музикален диск.

 

Един мъж отишъл на сервиз с оплакването, че се чува хлопане на предното стъкло, след което било установено, че звукът идва от ароматизаторът, който се удрял в него.

 

Най-странното оплакване определено е на мъж, който звъннал на застрахователите си да им съобщи, че има предно счупено стъкло. Когато те отишли при автомобила се оказало, че превозното средство е чуждо.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия