Традициите не са това, което бяха - жените също!

2012-03-16 14:08:00
Традициите не са това, което бяха - жените също!
Снимка: sxc.hu

Традициите определено не са това, което бяха. В днешно време жените имат толкова забързано ежедневие, че вече нямат време за готвене, чистене, плетене и прочие. Те влагат голяма част от енергията си на работното място.

 

Голяма част от дамите нямат нито време, нито желание да приготвят нещо вкусно или да изплетат пуловер на любимия, пише в „Дейли експрес“. Представителките на нежния пол, не само, че нямат желание да вършат домакинските си задължения, но и не могат.

 

 

90% от младите жени си нямат представа как се колосват ризи, как се шие, как се плете, камо ли как се бродира. По-малко от 1/3 от домакините под 35-годишна възраст знаят как да приготвят вкусен сладкиш, по-малко от половината могат да шият и по-малко от ¼ знаят как се плете. При по-възрастните дами процентите са съвсем други.

 

И ти ли си от момичетата, които могат единствено да се топират, лакират и гримират?

 

Още любопитни новини, свързани със семейното огнище, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimsssssss
преди 12 години

Едно време жените не са ги смятали за хора - само са били домакини и да раждат деца... тва е...Сега вече се въвежда до колкото е възможно равнопоставеност - всеки си глади неговите ризи, единият като готви , другият ще мие чиниите и така... и съм съгласна с NomNomNom

NomNomNom
преди 12 години

Абе ей, ***, то си пише - като нямаш време от работа кво можеш да правиш, да не говорим за гримиране.Едното няма нищо общо с другото.Като си на работа, нямаш време за готвене и гримиране.А подмятането ти беше все едно - всички, които не готвят и не чистят се гримират.Издразни ме , защото мога да шия и да плета, мога да сготвя вечеря, мога да се гримирам и ходя на работа. Но такива тъпанарски подмятания "И ти ли си от момичетата, които могат единствено да се топират, лакират и гримират?" - нямат нищо общо с темата, тук пише , че от РАБОТА нямаш време за домакинството, не заради ГРИМИРАНЕ.Нямам думи просто, дават ви пари да приказвате пълни глупости.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия