Не бъдете като тях, за да не ставате за смях !

Сред тийнейджърите има няколко по-нестандартни стила на обличане – кифла style, emo style, skater style и метали. Определено най-фрапиращи са младите хора, които се обличат като „кифли&ldq

2012-03-12 20:00:00
Не бъдете като тях, за да не ставате за смях !
Снимка: aha.bg
16

Сред тийнейджърите има няколко по-нестандартни стила на обличане – кифла style, emo style, skater style и метали. Определено най-фрапиращи са младите хора, които се обличат като „кифли“. В началото тази модна линия се следваше само от момичета, но тя се хареса и от младите момчета, които също започнаха да се придържат към нея.

 

Кифлите се обличат основно с маркови скъпи дрешки и имат високо самочувствие. Те обичат да се фръцкат и да привличат мъжкото внимание и да пораждат завист у другите момичета. Кифлите се делят на два вида – такива, които наистина се обличат добре и имат скъпи дрешки и такива, които изглеждат смешно и жалко, но се мислят за готини и недостижими. Фешън девойките боядисват косата си, носят само обувки с високи токчета, дори навън да е минус 10 градуса, те са с къси полички или панталонки, слушат най-дивата чалга и се мислят за невероятно готини.

 

Повечето последователи на тази мода си приличат, сякаш са извадени от калъп. Те не се интересуват от уроците в училище, за тях е смешно да се учи и готино да се преписва. Обичат да се снимат в тоалетни и бани. Според тях снимките не стават, ако джуките им не са нацупени и нямат достатъчно коментари във Facebook.

 

За съжаление, този външен вид е наложен от така популярните поп-фолк изпълнители, които често се обличат скандално и без никакви скрупули. Подрастващите слушат тяхната музика и съответно започват да им подражават, без да осъзнават, че това нито ги прави готини, нито съответства на тяхната възраст. Момичетата се обличат с къси дрешки, слагат си тонове грим, изрусяват си косите и цупят устни и си мислят, че са секси – но как едно момиче може да излъчва сексапил, като е едва на 13 години? Момчетата пък стават метросексуални, скубят веждите си, лакират се и си правят фешън прически. Така губят своя естествен външен вид, но пък имат самочувствие, харесват се и се мислят за готини.

 

Но нещата при момчетата не са толкова плачевни, колкото при тийнейджърките. В интернет има много групи, които осмиват тези девойки, но явно това не е достатъчно, за да бъде спряна тази нелепа мода.

 

Момичета, няма нищо по-ценно от естествената красота. Не се поддавайте на фалшивия образ на поп-фолк изпълнителките, които се обличат като леки жени, докато са на сцената и доста екстравагантно в личния живот. Вие сте млади, красиви и нежни и няма нужда да привличате вниманието на противоположния пол по такъв евтин начин. Бъдете модерни, подчертавайте красотата си, но не бъдете от многобройните гротескоизглеждащи невръстни момиченца.

 

Вижте няколко снимки на кифли, които предизвикат насмешка у хората , а не завист и някакъв интерес: 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
untothedead
преди 11 години

До halfbloodangel4: Да,освен това метълите първо не са толкова харесвани,второ,всеки като чуе метъл веднага си представя Marilyn Manson,дълга коса,шипчета, прерязани вени и т.н. .... защо,по дяволите,бъркате метъл и емо?Какво му е странното в облеклото на метълите,най-много черна тениска с любимата група,изтъркани дънки....нищо лошо.

halfbloodangel4
преди 12 години

метЪли, a не метали... -.-

MariaBorislavova
преди 12 години

Perhidrolki razni se mislqt za NEPOBEDIMITE :D

tedy_7879
преди 12 години

taka si eee kifli ta kifli ujs

Кейт
преди 12 години

Наистина е забавно да гледаш как се превземат :D

sara13
преди 12 години

vsi4ko tova si e pulna istina !!!!

Djuff
преди 12 години

Абе кифлите се обличат със селски парцали от пазара, не със скъпи дрешки ;д ,, и на някои от снимките имаше нормални и симпатични момичета.

watergirlblue
преди 12 години

това са хора,които не правят снимки за спомени, а за Фейсбук профилни само!! ;хх

пAteNцЕ
преди 12 години

ех...за съжаление наистина са навсякъде...всеки път като ги погледна тези "красавици" ми изчезва усмивката от лицето и веселото настроение...да не говоря за чувството че естествената красота е по-хубава ...а за мозъчния им капацитет няма да коментирам...една кифла и казах ей муцка нямаш мозъчен капацитет и тя горката май или нещо не разбра или недочу и ми каза благодаря за комплимента айде и теб да те направим готина....

xoxi
преди 12 години

Научете се как се пише статия. Да, подкрепям мнението изрезено тук, но е написано/надраскано така сякаш е в разговорна реч или е мнение във форума.

Meoww
преди 12 години

е*ати рекламата.

fenkaaa
преди 12 години

Много вярна статия,но за жалост точно по такива момичета се заглеждат днешните момчета .. но пък от друга страна,това заглеждане е може би "само за една вечер" ((;

ViVi Smile
преди 12 години

Идеята на статията е смислена, но начина, по който е написана е все едно аз съм го писала. Изречения *** и безсмислени колкото си искаш...

shaunaa
преди 12 години

Страхотна статия, която прочетох с усмивка на лицето хД !!! Много точно са описани " женските кифлите" и "мъжките кифли"!! НАй-много м хареса ето това изречение - "но как едно момиче може да излъчва сексапил, като е едва на 13 години?" много точно ! КАк едно момиче, което би трябвало да играе на криеница и гоненица се облича като някоя поп-фолк "звездъ", вече като сложила токове и пантеров клин се мисли за голяма, а всъщност е толкова смешна !! КАк очаква да я приемат в обществото като се облича като евтина *** ?? И сега може да го прави, и може да предизвиква някакъв интерес у момчета, ама като порастне и кожата и заприлича на нищо от евтиния ФДТ, вече няма да предизвиква никакъв интерес у никой, защото ще мяза на *** в лицето какво ще прави тогава и за проститука няма да става !! Провалят си живота, вместо да учат и да се опитат да положат основите на хубаво бъдеще, те се правят на к*рви !! Единственото, което мога да им кажа, е че са смешни !!!!

NaOH
преди 12 години

По дяволите, кой некадърник е писал тази статия?!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия