Какво ще стане в сериала "Седем часа разлика"?

От 11 март (неделя) хитовият български сериал „Седем часа разлика“ се завръща в традиционния си ден на излъчване. В следващият епизод ще стане ясно кой е отвлякъл прокурора Иванов, какви с

2012-03-09 09:51:00
Какво ще стане в сериала
Снимка: Нова ТВ: Седем часа разлика

От 11 март (неделя) хитовият български сериал „Седем часа разлика“ се завръща в традиционния си ден на излъчване. В следващият епизод ще стане ясно кой е отвлякъл прокурора Иванов, какви са мотивите за отвличането и дали ще оживее.

 

Здравословното състояние на Милото остава критично. Въпреки че лекарите са забранили всякакви посещения, неговите най-близки решават да го видят. Посещението на Таня Стоева обаче може да бъде фатално за Милото. Все още не се знае дали тя вярва, че той е замесен в нападението над Мая.

 

 

Новините за Боян стигат зад Океана и Нина Роси научава за случилото се. Тя е съсипана, но майка й е в тежко здравословно състояние и има нужда от скъпо лечение, затова певицата насочва усилията си в тази посока. В Ню Йорк Аги е изправена пред тежък избор – дали да остане с годеника си Бай Юнал или да се прибере в България с Васко.

 

Още светски новини може да видите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия