За някои чакането свърши.. H&M отвори врати два дни по-рано

Повечето дами са в трепетно очакване на отварянето на първия магазин в България на марката Hennes&Mauritz, по-известна като H&M. Това ще стане на 10 март (събота) от 10 часа в столичния мол "T

2012-03-09 00:11:00
За някои чакането свърши.. H&M отвори врати два дни по-рано

Повечето дами са в трепетно очакване на отварянето на първия магазин в България на марката Hennes&Mauritz, по-известна като H&M. Това ще стане на 10 март (събота) от 10 часа в столичния мол "The Mall".

 


Два дни по-рано известните български личности и тези, които успяха да се доберат до покани, имаха уникалната възможност да са сред първите посетители на магазина на световноизвестната марка. Богдан Томов и неговото семейство се възползваха от примамливите цени, сред известните български звезди бе забелязана и Елена от риалити предаването "Big Brother". Магазинът бе препълнен и определено се радваше на интерес.

 

 


H&M е създаден през 1947 година, като първоначално е бил кръстен "Hennes" (за нея), но по-късно е било добавено и второто име. В момента към групата са и марките Cheap Monday, COS, Weekday и Monki, както и артикулите за дома H&M Home. Към днешна дата веригата има над 2 300 магазина в 40 държави. 

 


Футболистът Дейвид Бекъм е партньор на Скандинавския моден гигант H&M и съвместно ще пуснат на пазара негова собствена колекция мъжко бельо. Моделите му са на достъпни цени и всеки, който има желание, може да се сдобие с тях. Половинката на Виктория Бекъм е работил една година над модната си линия и е много радостен, че успя да я представи, благодарение на H&M. Бельото може да бъде намерено в 1 800 магазина, но в събота ще разберем дали ще бъде пуснато и в България.


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
koshtramba
преди 12 години

Ега ти, някой са похлупени под свещен похлупак, а ние, простолюдието, кво ?

Lucho
преди 12 години

Голям праз, на 90% от хората въобще не им пука. Държавата стремително обеднява, но напук на всичко продължават да отварят мол-ове и скъпи магазини.

PsychoBitchFromHell
преди 12 години

Бооже хора какво всички сте луднали с тоя ХМ тука в чужбина е просто един обикновен магазин ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия