22-годишната Мария Владимирова е в неизвестност

Вчера 22-годишната Мария Иванова Владимирова бе обявена за национално издирване. Днес сутринта семейството й се свързало с полицията и е подало сигнал, че младата девойка е в неизвестност. Тя не е пре

2012-03-05 14:30:00
22-годишната Мария Владимирова е в неизвестност

Вчера 22-годишната Мария Иванова Владимирова бе обявена за национално издирване. Днес сутринта семейството й се свързало с полицията и е подало сигнал, че младата девойка е в неизвестност. Тя не е предупредила близките си, че няма да се прибира у дома, нито се е свързала с тях до този момент.



Мария Владимирова е от София и живее в кв. „Левски“ заедно с родителите си. Семейството й съобщи, че младата жена досега не е изчезвала. Умоляват се всички граждани, които имат информация за Мария, да се обадят на телефони 112, 02/982 01 60, 02/982 04 33 или да отидат в най-близкото полицейско управление.



Наскоро Дарина Минчева от Варна бе обявена за изчезнала, но се оказа, че просто не е съобщила на близките и приятелите си къде отива. Тя решила да замине за столицата и да потърси работа, защото в морската ни столица безработицата е висока. Девойката имала амбиции да стане манекенка, но не била достатъчно висока. Няколко дни по-късно Дарина се прибрала във Варна жива и здрава. Така и не стана ясно защо девойката не съобщила на семейството си къде отива и кога смята да се прибере у дома.

 

Последна информация: Издирвана Мария Владимирова от София бе намерена в землището на с. Казичане премръзнала и в шок. Младата жена била изоставена от 35-годишен криминално проявен мъж, с когото живеела на семейни начaла.

 

Вчера около 18 часа приятелка на семейството разбрала, че Мария била изоставена от партньора си гола на детелината на Ботевградско шосе и Околовръстен път. Тя веднага се обадила на близките на момичето, които безуспешно я търсели до 4 сутринта, след което сигнализирали в полицията.

 

Униформените открили захвърлената девойка в безлюдна местност между с. Казичане и аерогарата. Мария била увита в найлони, премръзнала и шокирана от случилото се. При прегледа от лекар било установено, че по тялото на жената има следи от насилие.

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
silverRose
преди 12 години

тази статия е пълна с противоречия...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия