Бъдеща майка издирва бащата чрез плакати на бебето

2012-02-25 01:29:00
Бъдеща майка издирва бащата чрез плакати на бебето

34-годишната Дагмар се разделила с приятеля си малко преди да разбере, че е бременна от него. След като вече била наясно, че носи детето му, тя решила да му съобщи и евентуално двамата да се съберат и да си дадат още един шанс. Дагмар започнала да му звъни и пише, но той не реагирал по никакъв начин. Тогава бъдещата майка решила да разлепи плакати на нероденото им дете из целия град. Отдолу имало и призив: "Ще ставаш баща, ела си обратно при нас!". 

 


Плакатите били разлепени на всички възможни места - улични лампи, блокове, кофи за боклук и т.н. До този момент бъдещият баща се е свързал с адвоката си и е настоял името му да не бъде върху плакатите. Детето ще се роди през пролетта и бъдещата майка силно се надява, че дотогава Себастиан ще е осъзнал, че трябва да бъде до семейството си.

 


Дагмар е готова да направи всичко, за да може детето й да израсне в семейство, в което не отсъства единият родител. Въпреки че до този момент тя не е постигнала ефект и Себастиан не я е потърсил, бъдещата майка ще продължава да търси начини да вразуми бащата на детето си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ali789
преди 12 години

toi trqbva da si poeme otgovornostta spored men a ne da se krie


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия