Майка държи сина си окован (+ снимки)

2012-02-25 00:31:00
Майка държи сина си окован (+ снимки)

Възрастна жена от Китай е принудена да заключва собствения си син в плевнята. Детето й на моменти става изключително агресивно и затова се налага да бъде оковано във вериги. Той е умствено изостанал и поведението му е опасно как за околните, така и за самия него. Жената наистина обича сина си и й боли, когато трябва да го заключи, но знае, че по този начин спасява живота му.

 


Мъжът живее в доста сурови условия - той е без дрехи, защото ги разкъсва, а и има възможност да си направи бесило от тях. Затова жената предпочита да е гол и да му е студено, отколкото да го намери мъртъв.

 


Китайката е изключително бедна и няма пари за слама, която да му постави вместо легло. Единствените й приходи са нейната пенсия, която е малка и не стига за нищо. Често тя получава пари от добри хора, които са на ясно с нейното положение.

 


Жената се притеснява за бъдещето на своя син, защото тя е на 76 години и не се знае още колко време ще бъде жива. Тя полага пълни грижи за болното си дете - постригва го, чисти плевнята, където живее, къпе го и му дава да яде. От 23 години мъжът живее в тези сурови условия, храни се малко и вече не може да ходи нормално. 

 

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
wictoria_smile98
преди 11 години

ужассс...

meso
преди 11 години

Историята познава и още по-тежки случай, но този направо ме шокира ! Дано някой да може да й помогне на тази жена.

Furious?
преди 11 години

Колко мъка има на тоя свят

scrooper
преди 11 години

"жената предпочита да е гол и да му е студено, отколкото да го намери мъртъв" Защо? Какъв е смисълът да се мъчат и двамата? В такива условия той няма да се оправи, а всеки трябва да има право на избор- много хора със заболявания доброволно слагат край на живота си. По- лошо е да го мъчи.

SpiritInBlack
преди 12 години

Тва е *** гадната история.

xXWinnerXx
преди 12 години

Ужас, това е наистина тъжно, дано някоя фондация или програма се поинтересува и помогне на жената. Просто друго решение н

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия