Метално кълбо падна от небето в Бразилия (+видео)

Мистериозно метално кълбо се сгромоляса от небето с гръм и трясък над бразилския град Риачо дос Покос, намиращ се в щата Мараняо.   Необичайният обект „кацнал” в градината на Хосе М

2012-02-24 15:08:00
Метално кълбо падна от небето в Бразилия (+видео)

Мистериозно метално кълбо се сгромоляса от небето с гръм и трясък над бразилския град Риачо дос Покос, намиращ се в щата Мараняо.

 

Необичайният обект „кацнал” в градината на Хосе Мендес в сряда сутринта, предизвиквайки невероятен шум. Собственикът на къщата, в чийто двор се приземило металното кълбо, разкри, че със съпругата му се събудили от силния звук, който наподобявал експлозия. Известно време те не смеели да излязат навън, но в крайна сметка любопитството на Хосе надделяло и той проверил какво се случва.

 

Обикаляйки около къщата си, бразилецът открил метално кълбо в двора си. То тежало около 30 кг. и било с диаметър от 1 м. Кълбото изглеждало кухо, но в него подрънквало нещо.

 

Не след дълго в двора на Хосе Мендес дошли неговите съграждани, които също чули звука от падането на земята на необичайния предмет. В последните два дни космическата находка е едно от най-обсъжданите събития в Бразилия.

 

„Жителите на Риачос дос Покос твърдят, че шумът от падането на металното кълбо е бил наистина страшен. Някои помислили, че идва краят на света, а други решили, че това е нашествие на извънземни”, пишат бразилските издания. 

 

Специалисти от Националния институт по космически изследвания в южноамериканската държава смятат, че металното кълбо вероятно е отломка от сателит. 

 

Вижте необичайната находка:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
havefun
преди 12 години

wow

Nakadah
преди 12 години

Винаги съм се чудел какво ще стане ако метнеш нещо е така докато си на някой хеликоптер или самолет...

ali789
преди 12 години

4udnooo

koshtramba
преди 12 години

Може би е дело на извънземен разум. А сателитите ще изгорят при навлизането в атмосферата, замисли се малко.

nellllllly
преди 12 години

Това нормално ли е? Ако започнат да падат остатъци от сателити навсякъде по Земята, какво ще стане?Ако започнат да падат върху домовете ни? Трябва да се помисли малко за това!

ccdesigns
преди 12 години

Cool. Free stuff.. ;d

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия