Плувкини се сбиха и заплашваха заради мъж

2012-02-23 17:56:00
Плувкини се сбиха и заплашваха заради мъж

48-годишната Люба Панайотова, която е треньорка по плуване, бе набита от своята колежка. Поводът за мелето бил, че жената си е позволила да нарече съпруга на Хариета Гарибян "селяк". Другата дама не успяла да сдържи нервите си и хванала за косата Люба, съборила я е на земята и започнала да я рита ожесточено. Освен боя, Люба получила и сериозни заплахи. Хариета я заплашила, че следващият път направо ще я залее с киселина.

 

Люба Панайотова, която стана известна с това, че си позволява да бие деца, се обадила на тел. 112 и съобщила за инцидента. Любопитен е фактът, че Хариета също се оплакала, че е била пребита от колежката си. И двете жени твърдят, че са били подложени на физическо насилие.

 


Преди около 2 години Люба Панайотова бе обвинена в побой над дете. Няколко месеца преди този случай тя бе осъдена за побой над 12-годишно момиченце, което тренирало при нея. Тя й се ядосала по време на тренировка и я набила с дъската за плуване. Треньорката била глобена едва 1 000лв. за тези свои постъпки и не й било отнето правото да упражнява треньорската си дейност. Досега не е постъпил сигнал за друго набито дете, явно се е осъзнала или децата се страхуват да споделят на родителите си. 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия