Жените обожават да носят бижута, но малко от тях са наясно какво символизират техните цветове. Вижте посланията им, за да не давате грешни сигнали на околните, а и за да помогнете на себе си:

 


Синьо - този цвят действа успокояващо и символизира честност. Хората, които харесват този цвят, са спокойни личности, които мразят излишните скандали. 

 


Жълто - жълтото символизира интелекта, възвръща апетита и подобрява паметта.

 


Розово - този цвят е свързан с любовта и романтиката. Розовото се счита за символ на хуманизма, приятелството и верността.

 


Червено - червеното определено тонизира тялото ни, зарежда ни с допълнителна енергия и ни дава сила да свършим повечко работа през деня.

 


Оранжево - този цвят символизира мъдростта, дава енергия на духа и гони недоверието у хората. Оранжевото се свързва още със забавлението и щастието.

 


Лилаво - лилавият цвят помага на човек да постигне вътрешно равновесие със себе си. Той помага човек да се концентрира по-лесно и да успее да медитира, ако има желание.

 


Зелено - зеленото въздейства положително върху тялото и предразполага към релакс. Всеки човек знае, че този цвят успокоява очите и сваля напрежението от плещите ви.

Автор: Ралица Солакова