Пожарникари спасиха живота на коте

Не се учудваме, когато четем новини, в които пише как някое животинче било спасено от съвестни пожарникари. Обикновено тези истории са случват далеч от нашата държава. Но ето, че и ние сме успели да з

2012-02-23 02:45:00
Пожарникари спасиха живота на коте

Не се учудваме, когато четем новини, в които пише как някое животинче било спасено от съвестни пожарникари. Обикновено тези истории са случват далеч от нашата държава. Но ето, че и ние сме успели да запазим човещинката в себе си.

 


Пожарникари в Благоевград спасиха коте, което се било качило на върха на коледна елха. Стопаните на животното забелязали неговото местоположение и веднага сигнализирали на местната пожарна. Котката се покатерила на върха на дървото, след като била подгонена от улично куче. Стопаните му се опитвали да го примамят да слезе, но то се страхувала и отказвало да мръдне.

 

 

Учениците от близката гимназия също допринесли за страха на котето, защото го замеряли със снежни топки. Когато пожарникарите пристигнали на място, те решили, че животното няма нужда да бъде стресирано още повече и затова няма да използват стълба, за да го свалят.

 


Котето продължавало да упорства и да не иска да слезе от елхата. Тогава неговият стопанин решил все пак да достигне до домашния си любимец със стълба. Той успяла да се добере до котето, което треперело от студ и страх. В крайна сметка и с дружни усилия, животинчето се прибрало на топло у дома.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stefani.lalala
преди 12 години

abe kwo sa zamerwali jivotnoto s snejni topki..az ako bqh na mqstoto na stopanina shtqh da slqza i da gi spukam ot boi (:

nellllllly
преди 12 години

Супер!

Shammi
преди 12 години

бравосс .. ;)

Enchanting
преди 12 години

;]] xix

Djeei Loo
преди 12 години

malleyy sladurr <3

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия