Холандски сайт провали годежа на българка и холандец

Българка от Пазарджик показа   патриотизма си, като се раздели с годеника си - холандец, защото установила, че той е фен на сайта, в който сънародниците му плюха по българи, че им взимат

2012-02-21 21:52:00
Холандски сайт провали годежа на българка и холандец

Българка от Пазарджик показа   патриотизма си, като се раздели с годеника си - холандец, защото установила, че той е фен на сайта, в който сънародниците му плюха по българи, че им взимат работата  и пълнят страната им с бандити.

Двамата млади се запознали през лятото на миналата година, когато 22-годишната Мария  работила на  рецепцията на хотел в Слънчев бряг. Холандецът Ервин, който бил с 10 години по-голям от нея, се влюбил  безумно в чернооката красавица. Така започнала връзката им, а когато  Ервин си заминал, започнала усилена кореспонденция  във Фейсбук. Отношенията се задълбочили дотолкова, че работата вървяла към годеж и сватба.

Именно тогава 32-годишният мъж признал, че симпатизира на крайните националисти в Холандия, а точно в този момент дошла  и информацията  за сайта, който вбеси източноевропейците.    

И така се стигнало до това, че нашенката била шута на холандския Ромео по политически причини. Тя дотолкова се вбесила, че му написала, че има сериозна връзка с германец, който много обичал България, а не само нейните жени. Мария  пожелала на холандеца, ако толкова много страда, да започне да рисува и да  си отреже едното ухо и въпреки  неговите извинения, го изтрила от стената си във Фейсбук. .  

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sonja Iding
преди 12 години

Bravo na momicheto i po tozi povod vapreki che majat mi ne e simpatizant na nacistkata partia az vse oschte razgovariam s nego slujebno.Predpolagam che v mnogo Balgaroholandski semeistva v momenta go ima tozi problem.

BuBzzz
преди 12 години

*** ;d


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия