Китайка изтегли два джипа с косата си

Китайка от провинция Ляонин изтегли два джипа, тежащи над 4,5 тона, с косата си.   Преди около три  години дребничката жена, висока едва 157 см и тежаща по-малко от 50 кг, започнала работа

2012-02-20 18:00:00
Китайка изтегли два джипа с косата си

Китайка от провинция Ляонин изтегли два джипа, тежащи над 4,5 тона, с косата си.

 

Преди около три  години дребничката жена, висока едва 157 см и тежаща по-малко от 50 кг, започнала работа като счетоводителка на циркова трупа. Тя всекидневно наблюдавала най-различни номера на артистите, в резултат на което се вдъхновила и тя да опита да направи нещо интересно.

 

Първоначално 43-годишната жена пробвала да изтегли кола, тежаща 1,5 тона, с косата си. След упорити тренировки тя заякнала и започнала да тегли и по-тежки возила. И така, допреди няколко дни, когато китайката успяла да издърпа цели два джипа с помощта на гривата си.

 

„Като малка носех по две кофи с вода, които тежаха общо около 100 кг. Изглеждам слаба, но всъщност съм доста здрава. Понякога се притеснявам, че мога да изгубя част от косата си, изпълнявайки номера си, но чувството да си толкова дребничък, а да преместваш такива големи предмети, е просто несравнимо”, заяви в свое интервю китайката. 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nellllllly
преди 12 години

Evalata i kazvam! Men me boli samo kato se oskubq.....!

smnna.
преди 12 години

ASIANS ...

mileycyrus1992
преди 12 години

lol


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия