Вижте кои са най-добрите майки в света

Почти всяко дете е на мнение, че неговата майка е най-добрата в целия свят. Наскоро направено проучване показва, че най-добрите майки са италианките. Те са мили, защитават децата си и готвят много вку

2012-02-18 00:46:00
Вижте кои са най-добрите майки в света

Почти всяко дете е на мнение, че неговата майка е най-добрата в целия свят. Наскоро направено проучване показва, че най-добрите майки са италианките. Те са мили, защитават децата си и готвят много вкусно. Благодарение на грижите, които полагат за тях, децата им израстват качествени личности.

 


Жените от Китай са представени като майки-тигрици, които са непреклонни пред децата си и държат на дисциплината. Уелските майки никога не упрекват наследниците си, нито пък се хвалят с успехите им. Жените от Монголия отглеждат децата си сами, защото в повечето случаи техните съпрузи пътуват доста, за да изкарват прехрана за семейството си. Французойките не са обсебени от майчини страхове и оставят децата си да си играят на воля. Майките от Боливия посвещават живота си изцяло на своите деца. Жените от о. Фиджи оставят децата си напълно свободни, за да усетят свободата, докато са съвсем малки.

 


Всеки родител сам преценява как да отгледа детето си, но всичко трябва да е в границите на разумното - както свободата, така и наказанията. Възпитанието е трудоемък процес, който обаче никога не остава невъзнаграден.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 12 години

Моята е най-добрата! <3

DarthLord
преди 12 години

Моята е най-добрата! <3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия