Пенсионери се сбиха за безплатни презервативи

2012-02-15 23:46:00
Пенсионери се сбиха за безплатни презервативи

Когато раздават нещо безплатно, пенсионерите са първа писта, без значение какво се дава на аванта. Пресен случай имаме от вчера - Денят на Влюбените. Пловдивските пенсионери почти се сбиха, за да получат презервативи. Над 2 000 предпазни средства бяха раздадени от младежите от Национален алианс за работа с доброволци за Св. Валентин.

 


Те започнаха работата си на кръстовището на бул. "6-ти септември" и "Руски". Там имаше голям транспарант, на който пишеше "Любовта прощава, алкохолът - не". По-късно младежите отидоха към Джумаята, където раздадоха над 1 000 презерватива, листовки с полезна информация и балони във формата на сърце. 

 


Другите 1 000 презервативи бяха раздадени в 10 пловдивски училища, Техническия и Пловдивския университет. Имало и двама директори на други училища, които не са допуснали доброволците, защото смятат, че учениците им са твърде малки, за да се говори с тях на тази тема.

 


Интересното в случая е, че от кампанията се възползваха доста пенсионери, които надали ще ползват презервативи, но са свикнали да взимат всичко, което се раздава без пари.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия