Да ядеш само пици в продължение на 31 години...

Британката Клеър Симънс от Нотинг Хил, Лондон, е поредният човек, осмелил се да разкрие вредните си хранителни навици.   След като неотдавна стана ясно, че 17-годишната Стейси Ървайн се е храни

2012-02-15 19:05:00
Да ядеш само пици в продължение на 31 години...

Британката Клеър Симънс от Нотинг Хил, Лондон, е поредният човек, осмелил се да разкрие вредните си хранителни навици.

 

След като неотдавна стана ясно, че 17-годишната Стейси Ървайн се е хранила само с пилешки хапки, чипс и тостове през целия си живот, 33-годишната Клеър Симънс реши да разкрие и своя проблем.

 

Жената твърди, че страда от рядко психическо заболяване, свързано със страха от нов вид храни. Когато била на 2-годишна възраст, тя изяла за първи път своята пица Маргарита. От този момент нататък Клеър не искала да яде нищо друго.

 

В момента 33-годишната британка е напълно наясно с рисковете за здравето си, поддържайки подобен нездравословен режим на хранене, който я лишава от редица полезни витамини и минерали. Тя твърди, че спортува и пие много вода, за да се поддържа във форма, но напоследък това се оказва недостатъчно.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
npp
преди 12 години

ако пиците са само с натурални съставки, тогава едва ли биха били вредни, но не и ако има хидрогенирани мазнини, консерванти, оцветители, и др. вредни съставки, спомням си един документален филм за едно фермерско семейство в европа, чийто хранителен режим бе предимно натурално сирене и хляб, всички имаха превъзходно здраве, дори и дядото работеше наравно с младите, но живееха далеч от градовете и селата на някакви зелени пасбища сред природата, отглеждаха *** и бяха производители на сирене - произвеждаха сирене на пити

PullMeCloser
преди 12 години

Ох, пицата от картинката не може да изглежда по-вкусно :Д Дояде ми се,а аз не обичам попринцип :Д Ох,ох !

BlizeR
преди 12 години

Пише се Осмелила с О не с У...

SunT
преди 12 години

Ми браво на нея че се е Усмелила..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия