Гей двойка постави рекорд за най-дълга целувка

2012-02-15 16:04:00
Гей двойка постави рекорд за най-дълга целувка

Навръх най-романтичния праник – Свети Валентин, гей двойка постави световен рекорд за най-дълга целувка, продължила 50 часа, 25 минути и 1 секунда.

 

Двамата мъже, чиито имена не се съобщават, участвали в ежегодно провеждащото се състезание в Тайланд, в което няколко двойки (тази година – седем на брой) се състезават коя ще издържи най-дълго със сключени устни.

 

Правилата на състезанието не са никак прости – влюбените нямат право да излизат от отреденото им пространство от едва 1 кв. м., освен в случаите, когато трябва да отидат до тоалетна. Задължително условие е те постоянно да са прегърнати, докато се целуват. Съдия придружава двойката, за да се увери, че правилата на състезанието се спазват, дори когато един от двамата участници трябва да отиде да облекчи физиологичните си нужди.

 

Наградата за победителите, сключили устни с половинката си в продължение на повече от два дни, е диамантен пръстен на стойност 3300 долара и ваучер за почивка в луксозен хотел на стойност 6600 долара.

 

Предишният рекорд за най-дълга целувка също бе поставен от тайландска двойка от Банкок. Той се равняваше на 46 часа, 24 минути и 9 секунди.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ani1900
преди 12 години

Ако бяха мъж и жена нямаше да говорите, че е глупост... Обаче понеже са мъже тва се счита за ненормално. Човек не може сам да реши в кого да се влюби все пак.

sashunkaa
преди 12 години

Хора,не бъдете расисти!!

stanimira10
преди 12 години

Е всеки луд с номера си.Все пак заради любовта хората биха направили какви ли не глупости!

HolyShit
преди 12 години

Всякакви ***..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия