Най-дебелият човек в света тежи 368 кг.

Най-дебелият човек в света – британецът Кийт Мартин, тежи внушителните 368 кг.   Поради теглото си 42-годишният мъж, който живее в Западен Лондон, е прикован към легло. Той не може да ста

2012-02-14 21:03:00
Най-дебелият човек в света тежи 368 кг.

Най-дебелият човек в света – британецът Кийт Мартин, тежи внушителните 368 кг.

 

Поради теглото си 42-годишният мъж, който живее в Западен Лондон, е прикован към легло. Той не може да става и да се придвижва сам, затова за него се грижат 18 медицински лица. Издръжката му се финансира от здравните служби във Великобритания.

 

През по-голямата част от дните си Кийт Мартин се забавлява като гледа телевизия. Изключително нездравословното му меню за един ден пък включва 8 хотдога за закуска, шоколад, бисквити и кексчета за обяд, 16 наденички и огромен пакет чипс за вечеря.

 

Въпреки че не се гордее с тялото си и не възнамерява да кандидатства за вписване в Кнгиата с рекордите на Гонес, Кийт Мартин не смята, че дължи на някого извинения за теглото си. Той разкрива, че е започнал да дебелее на 16-годишна възраст, когато майка му починала. Тогава той започнал да се храни с каквото му попадне, тъй като бил в тежка депресия.

 

В момента Кийт Мартин обмисля възможността да отслабне. Той се надява, че чрез операция ще успее да отстрани част от мазнините по тялото си. Лекарите обаче са категорични, че той първо трябва да свали с диета около половината от теглото си, за да може да се подложи на операция. В противен случай изходът от манипулацията може да се окаже фатален.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SoCool
преди 12 години

"Кнгиата с рекордите на Гонес" хахахаха :Д

ccdesigns
преди 12 години

Кой знае колко пари дават за тоя, а пък куршумите не са скъпи... just sayin'

LiTtLe CxI BoY
преди 12 години

хах басхтата на един приятел тежи 253 кг

SunT
преди 12 години

Да.. тия служби не трябва ли да се грижат за доброто на хората?Тоя като го гледам нищо добро не го чака, ако продължават да го обгрижват така.

scrooper
преди 12 години

"Издръжката му се финансира от здравните служби във Великобритания." "Мартин не смята, че дължи на някого извинения за теглото си." Защо го търпят? Като не може да се придвижва лесно могат да го подложат на каквато диета решат.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия