Куче захапа водеща в ефир (+ видео)

Зрителите станаха свидетели на неприятен инцидент по време на директно излъчване на сутрешно предаване, излъчващо се по американската телевизия KUSA-TV. Водещата Кайл Дайър бе захапана в ефир от доста

2012-02-12 01:17:00
Куче захапа водеща в ефир (+ видео)

Зрителите станаха свидетели на неприятен инцидент по време на директно излъчване на сутрешно предаване, излъчващо се по американската телевизия KUSA-TV. Водещата Кайл Дайър бе захапана в ефир от доста едро куче.

 


В предаването гостували стопанинът на кучето и полицаят, който помогнал животното да бъде извадено невредимо от пожар. Водещата с любопитство разпитвала какво точно се е случило, като в същото време галела кучето. Във видеото ясно се вижда, че четириногото няма против ласките, даже се умилква в ръцете на Кайл. Жената доста се трогнала от разказа и в един момент се доближила до муцуната на едрото куче. Това било грешка от нейна страна, защото кучето за секунда променя поведението си и я захапва по лицето.

 

Полицаят и собственикът на кучето останали озадачени от реакцията му и нищо не казали.
По-късно става ясно, че водещата е претърпяла продължителна и доста сложна операция, животът й е вън от опасност, но се очаква да има грозни белези по лицето. 

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lensy32
преди 12 години

Горката жена. Хич не харесвам огромни ***. Малките кученца и котенца далеч не са толкова упасни

sashunkaa
преди 12 години

Ужас..хората как им стана неудобно..а пък тая водещата какво му се вре в устата на животинката.. :х


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия