Овен и сърна ще се оженят на Св. Валентин (+ снимки)

Управата на китайската зоологическа градина взе решение да ожени на Св. Валентин влюбените овен и сърна, които са постоянно заедно. Овенът Чанмао и сърната Чунцзъ са неразделни от доста време. Те се н

2012-02-10 14:38:00
Овен и сърна ще се оженят на Св. Валентин (+ снимки)

Управата на китайската зоологическа градина взе решение да ожени на Св. Валентин влюбените овен и сърна, които са постоянно заедно. Овенът Чанмао и сърната Чунцзъ са неразделни от доста време. Те се намират в зоологическата градина в гр. Кунмин, Китай. Един ден работниците решили да ги разделят в отделни заграждения, но тогава станало нещо доста странно.

 


Чанмао се изнервил и станал доста агресивен, а Чунзцъ се заклещила между тарабите на ограда, докато се опитвала да стигне до своя любим. Управата на зоопарка не останала безучастна и се смилила над тяхната любов и влюбените отново били събрани заедно. Въпреки че животните не са от един вид, те са постоянно гушнати едно в друго и си разменят мили любовни ласки.

 


Влюбените животни станаха истински хит в интернет и вече имат много свои почитатели. Овенът и сърната ще се бракосъчетаят на Св. Валентин, пуснати са 500 билета за сватбената церемония.

 

 

 

 

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lucho
преди 12 години

Лошото е, че няма да са само те. Има още много като тях...

sladk0t0odidi
преди 12 години

Честито .. :)

bootyboy
преди 12 години

супер

an0nimn0
преди 12 години

Дано да не вземат да се чифтосат..

sashunkaa
преди 12 години

Еми честито на животинките :) :*

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия