Китайче тича голо в снега (+ видео)

2012-02-10 00:59:00
Китайче тича голо в снега (+ видео)

4-годишно китайче бе принудено от своите родители да тича голо в снега в Ню Йорк. Видеоклипът бе качен в интернет и предизвика най-разнообразни коментари от потребителите. Родителите се решили на това действие, защото са искали да укрепят здравето и характера на сина си.

 


Във видеото ясно се вижда как детето тича, обляно в сълзи, към родителите си и ги моли да го гушнат. Те обаче само го окуражават да продължи да бяга, даже искат от него да легне в снега.

 


Един от интернет потребителите бил доста възмутен и според него малките деца трябва да бъдат щастливи и обгрижвани, а не калявани по такъв абсурден начин. Бащата заминал на почивка със своето семейство за Ню Йорк преди месец, когато били лунната Нова година.

 

Според мъжа синът му нямал против да тича гол на улицата, той сам свалил дрехите си, но не отрича, че е бил недоволен, когато усетил студа. Детето тренира кунг-фу, кара колело, катери си и танцува и всичко това е с една цел - да се кали и да има мъжки характер. 
Детето често яде сладолед през зимата, за да може стомахът му да свикне със студа. Или поне такава е идеята на неговите родители. Момченцето е родено преждевременно и в лошо здраве и затова е на такъв строг режим. Той трябва да изгради силна имунна система, за да няма здравословни усложнения след години.

 


На 1 година китайчето започнало да плува във вода, която била едва 21 градуса. Каляване на волята или безумие от страна на родителите е техният начин на възпитание?

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sword
преди 12 години

Евалата


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия