Мъж осъден да заведе половинката си на романтична вечеря

Мъж от Флорида бе осъден да заведе половинката си на романтична вечеря и боулинг.   47-годишният американец Джоузеф Брей и съпругата му се скарали жестоко, тъй като той забравил да й честити ро

2012-02-09 23:02:00
Мъж осъден да заведе половинката си на романтична вечеря

Мъж от Флорида бе осъден да заведе половинката си на романтична вечеря и боулинг.

 

47-годишният американец Джоузеф Брей и съпругата му се скарали жестоко, тъй като той забравил да й честити рожденния ден, както и да й купи подарък. Кавгата дотолкова се разгорещила, че мъжът съборил жена си на дивана, хванал врата и с едната си ръка, а с другата замахнал да я удари. За щастие, навреме се спрял.

 

Въпреки че не пострадала сериозно, жената подала оплакване от съпруга си в полицията. Срещу него било повдигнато обвинение за домашно насилие. Жертвата била разпитана щателно от съдията. Тя твърдяла, че това е първото подобно провинение на мъжа й и че вярва, че то едва ли ще се повтори. Тогава, с оглед на обстоятелствата и чистото съдебно минало на подсъдимия, съдията по делото решил да осъди Джоузеф Брей да заведе съпругата си на романтична вечеря в любимия й ресторант, а след това да я придружи и до любимия й боулинг клуб. 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия