Кои са хората 'индиго'?

2012-02-07 14:15:00
Кои са хората  'индиго'?

Напоследък много се говори за хората ‘индиго’.  Тези хора се отличават с изключителен за възрастта си интелект. Те са по-умни от своите връстници, а според запознати аурата им е обагрена с много по-тъмнолилав цвят, отколкото е обичайно.

Особено характерно за хората ‘индиго’ и най-вече за децата е, че те реагират много по-емоционално на случващото се около тях.  Според изследователи в тази област, от 1970 година насам всяко десетилетие има по една вълна от такива хора. Последната е започнала през 2010 година.

Стресът и нещастията в по-висока  степен оказват негативно въздействие върху душевния мир на такива хора. Това  може да рефлектира и върху тяхната интуиция, която  иначе в спокойно състояние им позволява да постъпват и разсъждават като зрели индивиди. Любопитно е, че правилността на действията и решенията на  хората ‘индиго’ изумяват с  това, че те като че ли се основават  на опит, трупан в продължение на години.

Един от най-ясните и сигурни признаци, че детето е ‘индиго’ е , когато то сякаш изключва за няколко минути. Вие виждате тялото му, но духът му не е там. Въпреки своите способности, тези деца не са отличници. Те проговарят късно, от друга страна, обаче,  се справят перфектно с технологиите.

Така че, огледайте се, може би около вас има такива  хора.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BuBzzz
преди 12 години

Брат ми проговори чак на 6, а е ацки умен,реди нови пъзели за по 5 10 минути.Знам ли може и той да е индиго :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия