В понеделник приключи  поредното реалити, този път на TV7, ‘Милионер търси съпруга’, в което главен герой беше  Христо Сираков, известен повече като Христо ‘Стоте манекенки’.

Въпреки всички предварителни  изявления на милионера, че търси по-улегнала жена, той остана верен на себе си и от големия брой момичета, който включваше и жени, доста по близки по възраст до него, той все пак си избра 20-годишната Елена Рашева. Явно разликата от 35  години не притеснява нито него, нито неговата избраница.

Елена е студентка по криминалистика във Варна. Все пак Сираков си остави вратичка /явно не е имал никога никакви намерения да се обвързва, а предаването е било само рекламен трик/, като заяви, че времето е било малко за опознаване и все още няма намерение да предлага брак. С това  Сираков попари мераците на златотърсачките.

Финалът не мина и без изненади. Една от претендентките за ръката на милионера беше Виктория Радина. Тя беше определена от някои  като красавица /нещо доста спорно всъщност/, но се установи, че е много ограничена, а на всичкото отгоре  с прекалено високо самочувствие.  

Тя беше сигурна, че е спечелила състезанието, когато  изненадващо беше дисквалифицирана. Причината? Оказа се, че Виктория е една от най-известните български порноактриси с псевдоним Никита Булгари...

Автор: Тони