Мъж бе нападнат с моторна резачка

2012-01-31 16:49:00
Мъж бе нападнат с моторна резачка

В с. Чал, Крумовградско се разяри спор между роднини, който за малко е щял да приключи фатално. Причина за скандала са били реплики по адрес на майката на нападателя. Той хванал една моторна резачка и нападнал своя познат.

Спорът между мъжете е започнал около 19.30 часа, след като преди това пийнали малко алкохол в един фургон. Мъжете, които са съответно на 33 и 38 години, са седнали да пият по обяд. Няколко часа по-късно те започнали да спорят за подарен преди години златен накит на майката на нападателя. След като изслушал доста словесни нападки, мъжът не издържал на напрежение и замахнал с нож към своя приятел.

Нападнатият мъж се опитал да вземе нож от ръцете на своя приятел, но срязал сухожилието си. Нападателят не се стреснал от случилото си и продължил с неадекватните си действия. Той взел наблизо намиращата се моторна резачка и нарязал вратата на фургона, след което подгонил приятеля си. След като го настигнал го порязал по главата и гърдите.

Раненият мъж е откаран в болницата в Крумовград, където бил прегледан от лекари, които обработили раните му. Няколко часа по-късно е преместен в болницата в Кърджали.

Нападателят е успял да избяга от фургона с личния си автомобил и се скрил от полицията. След като униформените извършили оглед на мястото на местопрестъплението, те иззели нож и брадва. Извършителят все още е в неизвестност.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия