18-месечно дете отхапа главата на змия

2012-01-27 19:39:00
18-месечно дете отхапа главата на змия

Дете на възраст годинка и половина отхапа главата на змия, с което успя да се спаси от задушаване. Случката се разиграла в град Шфарам, намиращ се в северните части на Израел.

 

18-месечният Имад Гадир прекарал нощта в леглото на родителите си. На сутринта той се върнал в стаята си, където се натъкнал на неотровна змия с дължина 35 см. Без да осъзнава опасността от влечугото малчуганът напъхал главата му в устата си и я отхапал. Само за няколко секунди змията била убита от детето.

 

Когато майката на Имад влязла в стаята му, за да му донесе чаша мляко, тя останала потресена от гледката. Ален веднага завела сина си в близката болница, където за всеки случай му били направени пълни изследвания.

 

Впоследствие станало ясно, че змията, която по някакъв начин е успяла да влезе в стаята на детето, е неотровна, но за сметка на това е сред тези, които удушават до смърт жертвите си – обикновено дребни бозайници, гущери и птици. Освен това ухапването от нея е болезнено. Имад обаче успял да се измъкне от схватката си със студенокръвното влечуго напълно невредим.

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mileycyrus1992
преди 12 години

wow

emilia.dimitrova
преди 12 години

лол


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия