Брад Пит се снима за корицата на списанието "The Hollywood Reporter" по случай номинацията му за Оскар награда в категория "Най-добър актьор" за филма "Moneyball".

49-годишният актоьр даде ексклузивно интервю за изданието, в което сподели за контузията на коляното му, за семейството, за депресията и за тютюнопушенето.

"В края на 90-те години бях много депресиран. Бях много далеч от каквото и да е свързано със забавление. Пушех страшно много. Седях си и нищо не правех. Дразнех се на себе си, но в един момент си казах, че не може така и продължих. Минах през всичко. Това за мен беше един период, през който опознах себе си, беше един урок!" - споделя Брад Пит.

"Ами за коляното, бях в задния двор, носих дъщеря си в ръка, но се подхлъзнах! За да я предпазя, паднах лошо на единия си крак и така... Сега тя е добре!" - споделя шеговито актьорът.

"В момента се чувстваме прекрасно у дома. Все още не сме прекратили желанието да увеличаваме семейството. Има време за всичко!" - допълва Брад Пит в интервюто.

 

Автор: Албена Иванова