Пияна заралийка легна пред влака

Пияна жена бе блъсната от влак близо до старозагорската гара. Инцидентът се разиграл около 17 часа, когато в района на кв. "Самара" трябвало да мине бързият влак "Хебър" посока Горна Оряховица. Минува

2012-01-23 22:57:00
Пияна заралийка легна пред влака

Пияна жена бе блъсната от влак близо до старозагорската гара. Инцидентът се разиграл около 17 часа, когато в района на кв. "Самара" трябвало да мине бързият влак "Хебър" посока Горна Оряховица. Минувачи видели, че върху влаковите релси лежи жена. Те се затичали към нея, хванали я и успели да я оставят на безопасно място. Хората видели, че жената видимо е прекалила със спиртните напитки. Малко след като я оставили, тя се претъркулнала и повторно паднала върху релсите, а влакът вече идвал. Машинистът успял да реагира навреме, спрял бавно, но въпреки това леко я ударил.

Пияната жена е на 47 години и е от Стара Загора. Тя е истинска късметлийка - първо, защото имало хора, които я забелязали и я преместили на безопасно място и второто, защото въпреки повторното й падане на релсите, влакът успял да спре навреме. Линейката я откарала в болница, където лекарите я прегледали и установили, че няма опасност за живота й.

Все още не са изяснени причините за случилото се - защо жената е била в нетрезво състояние и нарочно ли е легнала върху релсите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия