България и Водният Дракон

2012-01-22 17:43:00
България и Водният Дракон

Утре, 23 януари, в 9.40 ч, по време на първото за годината новолуние, на българския небосклон  ще се появи Водният Дракон.  Известно е, че, според вавилонската астрология, България е под знака на Козирога, но Драконът е много повече наш, отколкото Козирогът.

Това митично същество е заемало важно  място в календара на прабългарите, а българската държава е под  знака на Дракона.  Затова тази година ще  е силна за укрепване на икономическите и политически връзки с други народи. Успехът на талантливите и работливите е тук, в България.

Водният Дракон създава чудесни условия за професионални и финансови успехи най-вече на художници и търговци.  Освен за родените под знака на Дракона, годината е добра и за Плъха, Петела, Маймуната и Змията. Препоръчително е Кучето и Тигърът  да са по-сдържани и да не поемат големи рискове.

Драконът е инициативен, интелигентен, изискан и честен и наказва измамниците.  Мързеливите и подлите не ги очаква нищо добро, а предприемчивите и лоялните ще постигнат материално благополучие. Астролозите твърдят, че през тази година българин ще направи откритие от световно значение. 

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Extremescream
преди 12 години

Към автора: Ти си ***!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия