Шофьор на тролей номер 2 се хвърли от моста 'Чавдар'

2012-01-18 22:50:00
Шофьор на тролей номер 2 се хвърли от моста 'Чавдар'

Вчера пътниците на тролей номер 2 в София бяха втрещени от ужас, когато шофьорът на превозното средство внезапно го напуснал  и сложил край на живота си.

49-годишният мъж спрял на спирка в посока кв. ‘Хаджи Диомитър’, отворил вратите на тролея и пътниците започнали да слизат и да се качват. В същото време шофьорът Пламен Гунов също слязъл, огледал се за миг, след което се метнал през перилата на моста ‘Чавдар’ пред очите на десетки втрещени пътници. Той паднал от 20-метрова височина и загинал на място.

Движещите се под моста автомобили едва успели да спрат  и с големи усилия да избегнат верижна катастрофа. Шокираните пътници в тролея все пак сигнализирали на тел. 112 и на мястото пристигнали незабавно патрули от V-то районно, медицински екип и съдебни лекари.  

Колеги на загиналия шофьор разказват, че той работи от 2007 година в ‘Столичен автотранспорт’, преди това е работил във Велико Търново, а е родом от Павликени. Знае се, че не е имал финансови проблеми и кредити и по нищо не личал какви са намеренията му. Сутринта смяната започнала съвсем нормално, той разговарял с колегите си и  не дал никакви признаци, че смята да сложи край на живота си.

Пътници от тролея, обаче, разказват, че шофьорът е говорил по  телефона. По време на разговора  той бил спокоен, не повишил глас и не показал, че е ядосан.  Предполага се, че вероятната причина  за самоубийството на мъжа са семейни проблеми. Той бил разведен и има един син.  За последно се явил на психотест през 2010 година и  го преминал успешно. 

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия