"Angry Brides" /"Сърдити булки"/ набира популярност

Новата видео игра "Angry Brides" стана доста популярна и вече има над 270 000 фенове в Индия, след като бе пусната в началото на 2012 година. Играта е дело на сватбена агенция в интернет.Целта е човек

2012-01-17 23:17:00

Новата видео игра "Angry Brides" стана доста популярна и вече има над 270 000 фенове в Индия, след като бе пусната в началото на 2012 година. Играта е дело на сватбена агенция в интернет.

Целта е човекът, който играе, да нанесе удари с обувки с тънки подметки или с дръжката на метла по онзи, който иска да получи зестра от своята годеница. Когато един от тримата бъдещи младоженци - пилот, инженер и лекар, е уцелен, сумата, която е свързана с исканата зестра, отива във виртуален фонд.

Играта може да бъде играна от всеки, благодарение на безплатната апликация в социалната мрежа "Facebook". Според сватбената агенция бракът е институция, която се базира на истинската любов, разбирателството, уважението, подкрепата и семейните ценности, а не върху зестрата.

От 1961 година получаването на зестра в Индия е незаконно, но в доста случаи родителите на булката подаряват на семейството на бъдещия младоженец дрехи, пари, домакински уреди и бижута.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 12 години

Angry НЕ означава сърдит!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия