Как да очакваме извънземните?

2012-01-16 21:20:00
Как да очакваме извънземните?

Няма човек, който да не е чел, слушал, говорил и умувал  над въпроса за необяснимото летящо тяло в небето,  НЛО. Всъщност данни за НЛО има още от дълбока древност в различни източници, както и в Библията - в ‘Битие’.  

Там  се разказва за пророк Илия, който бил взет от ‘огнена колесница’ в пламък, вихър и трясък пред очите на ученика му Елисей. Специалисти са на мнение, че подобно описание на НЛО се намира и в Книгата на пророк Иезекиил.

В т. нар. ‘Папирус на Тули’ /15 века пр. Хр./, за който се смята, че е част от аналите на египетския фараон Тутмос III, е описана  появата на множество небесни огнени кръгове, които се движели безшумно.  В стар китайски епос пък се говори за  ‘далечната страна на летящите коли’, където триоки същества пътували с коли с крила и позлатени колела.
Индийският санскритски текст  ‘Дрона Парва’ съдържа описание на въздушни битки между божества, управляващи  летящи  машини. През 9-ти  век китайският учен Шен Куа описва появата на ‘светеща мида’ край град Ян Джоу.

В по-ново  време  през месец април 1561 година, жителите на Нюрнберг наблюдавали в небето сини, червени и черни кълба и два ‘сражаващи се’ цилиндъра, които паднали на земята с пламъци и дим. На 17 септември  1882 година двама астрофизици от Гринуичката обсерватория  наблюдавали движението на зелен светещ диск, който непрекъснато сменял формата си...

През 1944 година се появяват съобщения, че американски бомбардировачи на няколко пъти са били съпровождани от оранжеви или сребристи кълба, недостъпни за  радиолокаторите. През 20-ти век са регистрирани над 500 000 случая  на наблюдения  и кацания на НЛО, както и преследване на самолети, влакове и автомобили.  Според статистиката, от 7 вида хуманоиди, един определено показва добронамереност към нас, докато останалите проявяват агресия.

Именно по този повод през 1985 година на срещата на Михаил Горбачов с бившия президент на САЩ Роналд Рейгън, се поставя въпросът за опасността от нашествие на НЛО.  Разисква се и въпросът, че при въоръжено нападение на космически пришълци, САЩ и СССР трябва да обединят усилията си  срещу общата опасност. Нещо повече, в края на 1985 година, на среща със студенти от Мериленд, Рейгън доизяснява: ‘...Разполагаме с редица документи и свидетелства, които доказаха, че има и други същества, творения на някой, който е някъде във Вселената’...Горбачов, обаче посреща резервирано теорията на американския президент.

Премълчаването и потулването на проблема принуждава д-р фон Кевитски да разгласи всички сведения, с които разполага, за активността на НЛО, като пише Меморандум до правителствата и народите от цял свят.  В него ученият предупреждава, че преследването на НЛО от земните военни би могло да провокира глобален Пърл Харбър...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
yana0404
преди 12 години

Татко ми е виждал такива червени кълба в небето през нощта.Развивали скорост като самолет в небето само за 1-2 секунди.Незнам дали е вярно, но аз вярвам!

GregoryHouse
преди 12 години

Mara we Toni :)

LookAtMeNow
преди 12 години

хахахаххахаххаххахаххахахаххахах каква е тая тъпня бе


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия