Предсказанията на Фатима

2012-01-15 18:50:00
Предсказанията на Фатима

Всички сме чували за предсказанията на Фатима, които били открити  на ръкопис, в околностите на Сао Пауло в Бразилия. Жената починала в началото на миналия век и оставила няколко тома предсказания, повечето от които вече са се сбъднали.

Намереният ръкопис   бил посветен  изцяло на ролята на жените.  Ето някои от сбъдналите се предсказания. Според Фатима след 50 години Великобритания ще се управлява от две жени /явно става дума на Елизабет II и Маргарет Тачър/, а  в САЩ в близките сто години няма да има жени на върха на властта.  Жените ще носят мъжки панталони, ще подстригват късо косите си и ще могат да забременяват без сексуален контакт с мъж.

А ето и какво предстои да се сбъдне, според бразилската предсказателка. Според Фатима, през второто десетилетие на 21-ви век, учена дама от Африка ще успее да открие безвредно средство, комбинация от няколко билки,  за обезболяване при раждане. Приблизително по същото време група жени-учени ще изобретят лекарство срещу всички форми на рака.

Бразилската предсказателка починала много преди началото на покоряването на Космоса, но била уверена,че именно женски крак пръв ще стъпи на повърхността на Марс през третото десетилетие на нашето столетие.  Според Фатима, на Червената планета ще стъпки американка на име Хелън.  А в средата на 21-ви век пък, според бразилката, дама ще заеме папския престол...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия