Жена се бори за живота си след удар от „летяща” котка

2012-01-15 14:53:00
Жена се бори за живота си след удар от „летяща” котка

85-годишна жена се бори за живота си след удар от котка, която буквално полетяла във въздуха, след като била запратена от собственика й през прозореца на дома му, намиращ се на четвъртия етаж на жилищна сграда.

 

Инцидентът се разиграл в квартал Белграно на аржентинската столица Буенос Айрес. Нелепата случка станала в резултат на семеен скандал между млада двойка. Двамата съпрузи се карали ожесточено, когато мъжът решил да хвърли котката, която отглеждат, по жена си. Тя обаче се навела и домашния любимец излетял през прозореца на четвъртия етаж.

 

За нещастие, котката успяла с висока скорост да се приземи върху главата на преминаваща покрай жилищната сграда възрастна жена. Старицата пострадала сериозно след удара и веднага била откарана в болница. В момента аржентинката се бори за живота си в резултат на черепно-мозъчната травма, която получила.

 

Съдбата на котката не е известна, нито пък това дали разяреният съпруг ще получи някакво наказание за безотговорното си деяние.

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kim_135
преди 12 години

Горката котка

Mirage3
преди 12 години

Аз пък ще взема да изхвърля детето си през прозореца, щот искам да съм epic пред съпруга си. Ама дали няма да е epic fail?

kukli4kata001
преди 12 години

Пфффф как е въможно пободно нещо?!?! Да замериш жена си с ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ.....................

Bloody-girl
преди 12 години

И .. накъде отива светът ...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия